15-09-2011

Ergo Actief viert tienjarig bestaan

Ergo Actief viert tienjarig bestaan

HEERENVEEN Ergo Actief aan de Bokslee 4 in Heerenveen bestaat vrijdag 16 september tien jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een feest voor kinderen en hun ouders. Door een djembe sessie die voor alle kinderen toegankelijk is, zal de middag worden geopend. Daarna is er tijd voor een drankje, een praatje en uitwisseling. Alle vijf ergotherapeuten zullen deze middag aanwezig zijn. Ook Vellinga Adfysio BAG Heerenveen viert dit feest mee door haar deuren te openen voor het publiek.

Ergo Actief richt zich op de behandeling van kinderen. De ontwikkeling van een kind verloopt niet altijd vanzelfsprekend. Hierdoor kan een kind problemen hebben met allerlei dagelijkse activiteiten. Het kind kan bijvoorbeeld niet zelfstandig zitten of fietsen, is onhandig met aan en uitkleden, slordig met eten, heeft moeite met schrijven en de fijne motoriek. Ook voor het minder last hebben van harde geluiden, fel zonlicht of bang zijn om te klimmen kunnen kinderen begeleiding krijgen bij Ergo Actief. Vernieuwend is dat er steeds meer mogelijkheden zijn op behandelingen thuis en op school. Door dit laatste hoeven kinderen niet veel te missen van school en ook de leerkrachten kunnen bij de behandeling betrokken worden zodat er een brede aanpak ontstaat.

Bezoekers kunnen bij Vellinga Adfysio BAG Heerenveen alles te weten komen over fysiotherapie, de aangeboden cursussen en kunnen een praatje maken met een van de fysiotherapeuten en de beweeg- en lifestylecoach. Daarnaast kun de geïnteresseerden een fitheidstest laten uitvoeren. Makkelijk zittende kleding wordt aangeraden. Vellinga Adfysio BAG Heerenveen is een multidisciplinair behandel- en preventiecentrum met optimale mogelijkheden voor de cliënten. Ergo Actief verzorgt de kinderergotherapie in alle vakgebieden in heel Friesland met kleine uitstapjes naar Groningen of Flevoland. Ergo Actief beschikt over drie behandellocaties in Heerenveen, Leeuwarden en Drachten.

Allemaal redenen om op het tienjarig bestaan feestje ook met de handen bezig te zijn: sla ook uw slag op de djembe en trommel mee!