Bedrijfsfitness

Vrije fitness onder deskundige begeleiding

Ontregeld door de ploegendienst, hele dagen zittend achter de computer. Wilt u weer beter in uw vel zitten? Ontspanning door inspanning! Gezellig sporten met collega's, het hoofd leeg maken na een lange werkdag of gewoon even de zinnen verzetten? Dit is mogelijk op de locatie van PlusPraktijk Vellinga Adfysio Heerenveen. 

Fit op het werk en fit thuis

Te weinig bewegen kan de oorzaak van vermoeidheid zijn en kan op den duur leiden tot allerlei gezondheidsklachten. werken aan uw algehele conditie en verbetering van uw spierconditie geeft vermindering van klachten en verbetering van uw fitheid.

Sporten, bewegen, leefstijl > fitness onder deskundige begeleiding

Vellinga Adfysio biedt u sporten, bewegen en leefstijladvies in een programma toegepast op uw persoonlijke situatie. Onze instructeur adviseert u en stelt samen met u haalbare doelen op het gebied van fitheid en gezondheid. Uw individuele programma start met een intake waarin uw persoonlijke fitheid wordt gemeten en waarop een persoonlijk fitplan wordt afgestemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van apparatuur en een uitgebreid software programma voor zowel ondersteuning in de oefenzaal als daarbuiten.

Traningen

Met behulp van uw persoonlijke trainingspas krijgt u gedurende de vrije trainingstijden doorlopend toegang tot de oefenzaal. Klik voor de actuele trainingstijden hier.

Wat mee te nemen?

Voor training in de oefenzaal is gemakkelijk zittende (sport) kleding wenselijk, evenals schone sportschoenen (geen zwarte zolen) en een handdoek. kleed- en doucheruimte, gratis koffie, thee en water is aanwezig. 

Aanmelding

Overleg met uw werkgever wat de mogelijkheden zijn voor bedrijfsfitness binnen het bedrijf. Is er geen bedrijfsfitness aanwezig dan kan uw werkgever contact opnemen met Vellinga Adfysio voor een programma op maat.