Kies voor onafhankelijkheid door zelfmanagement

Hebt u lymfoedeem aan arm of been en wilt u hier zelf meer controle op uitoefenen? Vellinga Adfysio organiseert meerdere malen per jaar de cursus "Zelfmanagement van lymfoedeem".

De cursus wordt verzorgd door onze ervaren oedeemtherapeut.

Onderwerpen:

Wat is lymfoedeem en hoe kan ik mijn lymfoedeem zelf in de hand houden? U leert zelfonderzoek te doen en krijgt oefeningen. Doel van de cursus is dat u beschikt over inzichten en vaardigheden die het mogelijk maken zelf een actieve bijdrage te leveren aan de behandeling en het voorkomen van lymfoedeem.

Duur: 6 bijeenkomsten. 

Kosten: Cursuskosten: € 157,50.
De zelfmanagementcursus zal mogelijk, afhankelijk van uw verzekering, vergoed worden. Wanneer u hierover twijfelt neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar. De cursus heeft de goedkeuring van patïentenvereniging NLnet. Voor de aanwezigheid van koffie en thee, hand-outs en een gastspreker wordt van de deelnemer een eigen bijdrage gevraagd van € 25,00. De totale kosten (€ 182,50) voor de gehele cursus dienen d.m.v. een éénmalige incasso-opdracht vooraf te worden voldaan.

Aanmelden:

Om tot een betrouwbare beoordeling te komen of u in aanmerking komt voor deze cursus, wordt u uitgenodigd voor een intake-gesprek. Voor meer informatie en/of aanmelding: info@vellinga-adfysio.nl of 0513-629399.