De Diëtist helpt u op weg naar een betere gezondheid!

Samen met 3 collega's ben ik werkzaam bij Diëtisten Friesland. Wij zijn werkzaam in de gehele Zuid-oost-west hoek van Friesland en hebben spreekuren op diverse locaties in dit gebied. (voornamelijk in huisartsen-en fysiotherapie praktijken)

Wat doen wij?

Door goed en gezond te eten wordt het risico op een tekort aan voedingsstoffen en ziekten kleiner, maar het is niet altijd eenvoudig om de juiste voeding te kiezen. Bijvoorbeeld bij overgewicht of ondergewicht, darmklachten, een chronische aandoening zoals diabetes mellitus, hypertensie, hart- en vaatziekten, COPD of een voedselovergevoeligheid.


Persoonlijk, praktisch en professioneel.

Iedere cliënt is anders. Met een eigen smaak, voorkeuren en een eigen culturele achtergrond. We geven daarom altijd een persoonlijk advies op maat. Alleen dan lukt het om grip te krijgen op een gezond eet- en leefpatroon. De gezondheid, medische gegevens en eet- en leefgewoonten vormen de leidraad voor onze behandeling. Tijdens een consult brengen we samen met de cliënt de problemen of vragen in kaart. We kijken waar hun knelpunten en valkuilen zitten en geven hen praktische adviezen, gericht op hun persoonlijke situatie. Er wordt niet in beperkingen maar juist in mogelijkheden gedacht, op deze manier regisseren wij de cliënt naar een zo optimaal mogelijk resultaat. Maatwerk dus, of het nu een advies voor het realiseren van gewichtsverlies betreft of een advies voor aangepaste voeding bij een (chronische) ziekte.

Een steuntje in de rug?

Heeft u ook zo'n steuntje nodig? Wilt u ook iets aan uw eetpatroon veranderen? Neem contact met mij op, ik sta u graag terzijde. Met praktische informatie en met respect voor uw situatie. Afhankelijk van uw vraag kan dat in één of meerdere consulten. Ook huisbezoeken zijn mogelijk.

Annagreet Bos 

Diëtisten Friesland / Locatie Heerenveen: Bokslee 4-6 (zie contact voor kaart/google maps)

T:

085-4011177

E:

info@dietistenfriesland.nl

W:

www.dietistenfriesland.nl